Welkom op mijn website!

Wat fijn dat je er bent! Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Agnes Vedder, ik ben werkzaam als leer- en gedragsspecialist binnen het onderwijs. Als zodanig ondersteun ik kinderen met specifieke onderwijsbehoeften en ga ik met enthousiasme de uitdaging aan hen te helpen, te motiveren en te faciliteren. Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en vanuit diverse opleidingen en specialisaties wil ik graag meewerken aan de groei- en leerprocessen van mijn pupillen. Mijn motto is, samen met H. Edwards (Afro-Amerikaans socioloog):  ‘We must teach our children to dream with their eyes open’ (We moeten onze kinderen leren dromen met hun ogen open).

Mijn ervaring is dat kinderen heel goed kunnen aangeven wat ze al kunnen, wat nog niet zo goed gaat en wat ze nodig hebben om deze vaardigheden te versterken en/of te ontwikkelen.

  • Zelfbewust – Ik weet wat ik kan
  • Doelbewust – Ik weet wat ik wil
  • Actief – Ik weet wat ik ga doen

Het dromen met je ogen open begint wanneer je duidelijk een doel  voor ogen hebt en op weg gaat naar dat doel, zonder bang te zijn voor obstakels en hindernissen. Dat kan omdat je weet wat je kunt, wat je wilt en wat je gaat doen! Graag ondersteun ik kinderen in het ontdekken en realiseren hiervan.


OPLEIDINGEN:

PABO – Marnixacademie, Utrecht

Leer- en gedragsspecialist  – Marnixacademie, Utrecht

Kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) – Auris, Utrecht

Executieve Functies bij kinderen en jeugdigen – GITP, Utrecht

Gedeeld verdriet kinderen (overlijden en echtscheiding) – Expertisecentrum Omgaan met verlies, Heeze